Handelsbolaget Opalen

Skåne län

Information

969633-5240 är organisationsnummer för verksamheten Handelsbolaget Opalen. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Handelsbolaget Opalen är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Perstorp som är den kommunen som Handelsbolaget Opalen finns i.

Handelsbolaget Opalen har varit registrerat sedan 1996-12-17 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Handelsbolaget Opalen så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Handelsbolaget Opalen är och det finns flera verksamheter i Perstorp som också är .

Firmatecknare för Handelsbolaget Opalen är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Vill ni komma i kontakt med Handelsbolaget Opalen så kan ni göra det på telefon genom 0435-31048 eller genom brev på följande adress:
Kristallv. 29, 284 35, Perstorp

Tävlingsverksamhet med travhästar.

Det finns olika personer som har en koppling med Handelsbolaget Opalen och det är Sahlström, Leif Ingvar som är född 1951 och har titeln Bolagsman, Wegner, Ted Anders Håkan som är född 1964 och har titeln Bolagsman,