G. Anderssons Plåtslageri Handelsbolag

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Perstorp och G. Anderssons Plåtslageri Handelsbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och G. Anderssons Plåtslageri Handelsbolag är ett av dem. Statusen för G. Anderssons Plåtslageri Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

G. Anderssons Plåtslageri Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1996-12-10. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Perstorp där företaget finns i jobbar för att företag som G. Anderssons Plåtslageri Handelsbolag ska trivas.

G. Anderssons Plåtslageri Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Perstorp så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Plåtslageri.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att G. Anderssons Plåtslageri Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är G. Anderssons Plåtslageri Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Perstorp.

Vill man komma i kontakt med G. Anderssons Plåtslageri Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0435-30028.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med G. Anderssons Plåtslageri Handelsbolag är Andersson, Bertram Gynter som är född 1937 och har titeln Bolagsman, Andersson, Ragnhild Birgitta som är född 1939 och har titeln Bolagsman, .

G. Anderssons Plåtslageri Handelsbolag har 969633-2726 som sitt organisationsnummer.