Rikkebärja Handelsbolag

Skåne län

Information

969632-6330 är organisationsnummer för bolaget Rikkebärja Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Rikkebärja Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Perstorp som är den kommunen som Rikkebärja Handelsbolag finns i.

Rikkebärja Handelsbolag har varit registrerat sedan 1996-11-25 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Rikkebärja Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-07-30.

Rikkebärja Handelsbolag är och det finns flera bolag i Perstorp som också är .

Firmatecknare för Rikkebärja Handelsbolag är följande:
Firman tecknas två i förening av -bolagsmännen

Vill ni komma i kontakt med Rikkebärja Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-9969632 eller genom brev på följande adress:
Hagstad 600, 284 92, Perstorp

Fastighetsförvaltning.

Det finns olika personer som har en koppling med Rikkebärja Handelsbolag och det är Wennström, Edla Cecilia som är född 1955 och har titeln Bolagsman, Wennström, Mikaela Cecilia som är född 1989 och har titeln Bolagsman, Wennström, Niclas Victor som är född 1985 och har titeln Bolagsman, Wennström, Ted Roland som är född och har titeln Bolagsman,Bosatt i land utanför EES,