Deichmann Redovisning Handelsbolag

Skåne län

Information

Deichmann Redovisning Handelsbolag är ett företag som finns i Perstorp. I Deichmann Redovisning Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bengtsson, Gert Ingvar som är född 1952 och har titeln Bolagsman, Deichmann Bengtsson, Ulla Elisabeth som är född 1950 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Deichmann Redovisning Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Deichmann Redovisning Handelsbolag på telefon 0431-72445.

Redovisnings- och deklarationsverksamhet.

Idag är Deichmann Redovisning Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Deichmann Redovisning Handelsbolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Perstorp arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Deichmann Redovisning Handelsbolag innehar ej F-skattsedel och Deichmann Redovisning Handelsbolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Deichmann Redovisning Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Deichmann Redovisning Handelsbolag har 969622-1911 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är inaktivt i Skåne län.