Perstorps Språktjänst Handelsbolag

Skåne län

Information

916752-7424 är organisationsnummer för verksamheten Perstorps Språktjänst Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Perstorps Språktjänst Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Perstorp som är den kommunen som Perstorps Språktjänst Handelsbolag finns i.

Perstorps Språktjänst Handelsbolag har varit registrerat sedan 1990-05-15 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Perstorps Språktjänst Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Perstorps Språktjänst Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Perstorp som också är .

Firmatecknare för Perstorps Språktjänst Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Perstorps Språktjänst Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Parkv. 43, 284 33, Perstorp

Översättningar, korrekturläsning, undervisning, tolkning m m

Det finns olika personer som har en koppling med Perstorps Språktjänst Handelsbolag och det är Marklund, Natalia som är född 1937 och har titeln Bolagsman, Marklund, Stig Gustav Frans som är född 1936 och har titeln Bolagsman,