DIAMOBIL Handelsbolag

Skåne län

Information

DIAMOBIL Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Perstorp. Det är nämligen den kommunen som DIAMOBIL Handelsbolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

DIAMOBIL Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1999-01-01.

DIAMOBIL Handelsbolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1987-07-28. Men sedan 1987-01-01 så har DIAMOBIL Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Bosarpsv. 62, 284 34, Perstorp. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på DIAMOBIL Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0435-34406.

Perstorp arbetar för att verksamheter som DIAMOBIL Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för DIAMOBIL Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Skåne län.

Konsultverksamhet, produktutveckling inom fritid - turism samt tillverkning och försäljning av fitidsartiklar Föredrag, artiklar om pedagogik samt annan pedagogisk verksamhet.

Firmatecknare för DIAMOBIL Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av Seger, Björn Kaj Ingvar.

Det finns idag lite personer som är kopplade till DIAMOBIL Handelsbolag och det är följande personer, Seger, Anna-Lenah som är född 1941 och har titeln Bolagsman, Seger, Björn Kaj Ingvar som är född 1939 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för DIAMOBIL Handelsbolag är 916751-1402.