Ann-Louise's och Gerd's Blommor, Frukt o Grönt Handelsbolag

Skåne län

Information

916751-0149 är organisationsnummer för företaget Ann-Louise's och Gerd's Blommor, Frukt o Grönt Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ann-Louise's och Gerd's Blommor, Frukt o Grönt Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Perstorp som är den kommunen som Ann-Louise's och Gerd's Blommor, Frukt o Grönt Handelsbolag finns i.

Ann-Louise's och Gerd's Blommor, Frukt o Grönt Handelsbolag har varit registrerat sedan 1987-04-15 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Ann-Louise's och Gerd's Blommor, Frukt o Grönt Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Ann-Louise's och Gerd's Blommor, Frukt o Grönt Handelsbolag är och det finns flera bolag i Perstorp som också är .

Firmatecknare för Ann-Louise's och Gerd's Blommor, Frukt o Grönt Handelsbolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen

Vill ni komma i kontakt med Ann-Louise's och Gerd's Blommor, Frukt o Grönt Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Svarvareboden 2265, 284 91, Perstorp

Handel med tyg, sybehör, konfektion och textil för barn, dam och herr, torghandel, handel med blommor, frukt och grönsaker samt gårdsbutikssortement.

Det finns olika personer som har en koppling med Ann-Louise's och Gerd's Blommor, Frukt o Grönt Handelsbolag och det är Månsson, Ann-Louise som är född 1947 och har titeln Bolagsman, Månsson, Britt Cecilia som är född 1965 och har titeln Bolagsman,