Handelsbolaget Trendi Skor

Skåne län

Information

916537-2799 är organisationsnummer för verksamheten Handelsbolaget Trendi Skor. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Handelsbolaget Trendi Skor är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Perstorp som är den kommunen som Handelsbolaget Trendi Skor finns i.

Handelsbolaget Trendi Skor har varit registrerat sedan 1985-04-19 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Handelsbolaget Trendi Skor så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1985-01-01.

Handelsbolaget Trendi Skor är och det finns flera verksamheter i Perstorp som också är .

Firmatecknare för Handelsbolaget Trendi Skor är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Handelsbolaget Trendi Skor så kan ni göra det på telefon genom 0435-34668 eller genom brev på följande adress:
Köpmang. 19, 284 31, Perstorp

Handel med skor

Det finns olika personer som har en koppling med Handelsbolaget Trendi Skor och det är Landgren, Kersti Lilly Elisabeth som är född 1954 och har titeln Bolagsman, Landgren, Leif-Rune Lennart som är född 1952 och har titeln Bolagsman,