HEDENINVEST KOMMANDITBOLAG

Skåne län

Information

HEDENINVEST KOMMANDITBOLAG är ett bolag som finns i Perstorp. I HEDENINVEST KOMMANDITBOLAG finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hedenström, Nils Olof som är född 1950 och har titeln Komplementär, Hedenström, Frida Sofia som är född 1980 och har titeln Kommanditdelägare, Hedenström, Karl Olof som är född 1979 och har titeln Kommanditdelägare, Hedenström, Gerd Frida Elisabeth som är född 1948 och har titeln Kommanditdelägare, Hedenström, Gerd Frida Elisabeth som är född 1948 och har titeln Prokurist, .

Vill man kunna komma i kontakt med HEDENINVEST KOMMANDITBOLAG så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå HEDENINVEST KOMMANDITBOLAG på telefon 0435-31976.

Förvaltningsverksamhet

Idag är HEDENINVEST KOMMANDITBOLAG av bolagstypen Kommanditbolag.

HEDENINVEST KOMMANDITBOLAG är ett av många bolag som finns i Skåne län och Perstorp arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

HEDENINVEST KOMMANDITBOLAG innehar ej F-skattsedel och HEDENINVEST KOMMANDITBOLAG är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1988-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för HEDENINVEST KOMMANDITBOLAG så är det följande:
; Firman tecknas av Hedenström, Nils Olof. ; ; Prokurist: Hedenström, Gerd Frida Elisabeth.

HEDENINVEST KOMMANDITBOLAG har 916536-5306 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.