Smällarens Bil och Skadeverkstad Handelsbolag

Skåne län

Information

916431-5237 är organisationsnummer för verksamheten Smällarens Bil och Skadeverkstad Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Smällarens Bil och Skadeverkstad Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Perstorp som är den kommunen som Smällarens Bil och Skadeverkstad Handelsbolag finns i.

Smällarens Bil och Skadeverkstad Handelsbolag har varit registrerat sedan 1992-05-19 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Smällarens Bil och Skadeverkstad Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1978-01-01.

Smällarens Bil och Skadeverkstad Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Perstorp som också är .

Firmatecknare för Smällarens Bil och Skadeverkstad Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Smällarens Bil och Skadeverkstad Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0435-31393 eller genom brev på följande adress:
Helsingborgsv. 22, 284 34, Perstorp

Reparation av motorfordon

Det finns olika personer som har en koppling med Smällarens Bil och Skadeverkstad Handelsbolag och det är Franzén Johansson, Vera Iris Gunilla som är född 1959 och har titeln Bolagsman, Johansson, Leif Sven Åke som är född 1958 och har titeln Bolagsman,