Allan Ohlsson & Co Plåtslageri Handelsbolag

Skåne län

Information

916430-4694 är organisationsnummer för bolaget Allan Ohlsson & Co Plåtslageri Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Allan Ohlsson & Co Plåtslageri Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Perstorp som är den kommunen som Allan Ohlsson & Co Plåtslageri Handelsbolag finns i.

Allan Ohlsson & Co Plåtslageri Handelsbolag har varit registrerat sedan 1976-06-28 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-11-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för Allan Ohlsson & Co Plåtslageri Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-11-19.

Allan Ohlsson & Co Plåtslageri Handelsbolag är och det finns flera bolag i Perstorp som också är .

Firmatecknare för Allan Ohlsson & Co Plåtslageri Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Allan Ohlsson & Co Plåtslageri Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0435-30267 eller genom brev på följande adress:
Juvelv. 9, 284 35, Perstorp

Plåtslagerirörelse

Det finns olika personer som har en koppling med Allan Ohlsson & Co Plåtslageri Handelsbolag och det är Olsson, Allan Werner som är född 1910 och har titeln Bolagsman, Olsson, Gerda Linnea som är född 1911 och har titeln Bolagsman, Olsson, Lars Ove som är född 1944 och har titeln Bolagsman,