Kappsimningsklubben Karpen

Skåne län

Information

Kappsimningsklubben Karpen är ett företag som finns i Perstorp. I Kappsimningsklubben Karpen finns det lite olika personer som är förknippade och det är Berling, Arna som är född och har titeln Ordinarie ledamot, Holmgren, Stig-Arne som är född och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Bjarne som är född och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Lennart som är född och har titeln Ordinarie ledamot, Lindström, Stina som är född och har titeln Ordinarie ledamot, Månsson, Bertil som är född och har titeln Ordinarie ledamotNilsson, Gertraude som är född och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Ulf som är född och har titeln Ordinarie ledamot, Strandqvist, Göran som är född och har titeln Ordinarie ledamotHall, Arne som är född och har titeln SuppleantKarlsson, Torbjörn som är född och har titeln Suppleant.

Vill man kunna komma i kontakt med Kappsimningsklubben Karpen så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Kappsimningsklubben Karpen på telefon 0435-30732.

Kioskrörelse

Idag är Kappsimningsklubben Karpen av bolagstypen Ideell förening.

Kappsimningsklubben Karpen är ett av många företag som finns i Skåne län och Perstorp arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Kappsimningsklubben Karpen innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Kappsimningsklubben Karpen är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kappsimningsklubben Karpen så är det följande:
; Firman tecknas av kassör eller vice kassör var för sig.

Kappsimningsklubben Karpen har 837600-5214 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.