Gepard Kvalitets Städ

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Perstorp och Gepard Kvalitets Städ är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Gepard Kvalitets Städ är ett av dem. Statusen för Gepard Kvalitets Städ är att Bolaget är aktivt.

Gepard Kvalitets Städ är ett Enskild firma och skapades 2007-11-13. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Perstorp där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Gepard Kvalitets Städ ska trivas.

Gepard Kvalitets Städ är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-12-06. I Perstorp så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Städning och övriga hushållstjänster åt privatpersoner och företag.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Gepard Kvalitets Städ är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-12-06.

Idag är Gepard Kvalitets Städ och det finns flera verksamheter som är det idag i Perstorp.

Vill man komma i kontakt med Gepard Kvalitets Städ så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-5803436.

.

De som är på något sätt har med Gepard Kvalitets Städ är Kossuthova, Martina som är född 1978 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Gepard Kvalitets Städ har 780427-XXXX som sitt organisationsnummer.