Guide Pool Bosnien Ekonomisk förening

Skåne län

Information

Ekonomisk förening finns det flera av i Perstorp och Guide Pool Bosnien Ekonomisk förening är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Guide Pool Bosnien Ekonomisk förening är ett av dem. Statusen för Guide Pool Bosnien Ekonomisk förening är att Bolaget är aktivt.

Guide Pool Bosnien Ekonomisk förening är ett Ekonomisk förening och skapades 2004-01-26. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Perstorp där företaget finns i jobbar för att företag som Guide Pool Bosnien Ekonomisk förening ska trivas.

Guide Pool Bosnien Ekonomisk förening är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-02-24. I Perstorp så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att bedriva guideverksamhet och annan därmed sammanhängande verksamhet vari medlemmarna bereds arbete. Verksamheten innebär bland annat att föreningen skall hjälpa svenska fisketurister tillrätta med boende, fiskeplatser och matställen i Bosnien.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Guide Pool Bosnien Ekonomisk förening är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-02-24.

Idag är Guide Pool Bosnien Ekonomisk förening och det finns flera företag som är det idag i Perstorp.

Vill man komma i kontakt med Guide Pool Bosnien Ekonomisk förening så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas, förutom av styrelsen, av Milena Babic..

De som är på något sätt har med Guide Pool Bosnien Ekonomisk förening är Babic, Milan som är född 1985 och har titeln Ordinarie ledamot, Babic, Milena som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Babic, Zeljko som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Babic-Jelacic, Regina som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, .

Guide Pool Bosnien Ekonomisk förening har 769610-3956 som sitt organisationsnummer.