HKDS, Hans Kokk Data Service

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Perstorp och HKDS, Hans Kokk Data Service är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och HKDS, Hans Kokk Data Service är ett av dem. Statusen för HKDS, Hans Kokk Data Service är att Bolaget är aktivt.

HKDS, Hans Kokk Data Service är ett Enskild firma och skapades 2003-04-09. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Perstorp där bolaget finns i jobbar för att bolag som HKDS, Hans Kokk Data Service ska trivas.

HKDS, Hans Kokk Data Service är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-01-23. I Perstorp så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Datakonsultverksamhet, websidor, hård och mjukvaruförsäljning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att HKDS, Hans Kokk Data Service är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-10-17.

Idag är HKDS, Hans Kokk Data Service och det finns flera bolag som är det idag i Perstorp.

Vill man komma i kontakt med HKDS, Hans Kokk Data Service så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-3635716.

.

De som är på något sätt har med HKDS, Hans Kokk Data Service är Kokk, Hans som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

HKDS, Hans Kokk Data Service har 740206-XXXX som sitt organisationsnummer.