Lars Burström Import

Skåne län

Information

740123-XXXX är organisationsnummer för företaget Lars Burström Import. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lars Burström Import är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Perstorp som är den kommunen som Lars Burström Import finns i.

Lars Burström Import har varit registrerat sedan 2007-10-30 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-08-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lars Burström Import så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-08-01.

Lars Burström Import är och det finns flera bolag i Perstorp som också är .

Firmatecknare för Lars Burström Import är följande:

Vill ni komma i kontakt med Lars Burström Import så kan ni göra det på telefon genom 0435-30396 eller genom brev på följande adress:

Import och försäljning samt i viss mån installation av utrustning för mobil multimedia såsom DVD-spelare och monitorer för mobilt bruk, bilstereo och dess kringutrustning som antenner, högtalare. Elektronik- samt elektroniska apparater bilelektronik hemelektronik.

Det finns olika personer som har en koppling med Lars Burström Import och det är Burström, Lars Olof Ingvar som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma,