Byggnadsföreningen Framtiden i Perstorp utan personlig ansvarighet

Skåne län

Information

Byggnadsföreningen Framtiden i Perstorp utan personlig ansvarighet är ett bolag som finns i Perstorp. I Byggnadsföreningen Framtiden i Perstorp utan personlig ansvarighet finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Ronny Christian som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmer, Kent Lennart George som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Lantz, Claes Göran Einar som är född och har titeln Ordinarie ledamot, Malmgren, Bengt Arne Harald som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Tann, Bertil Lennart som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Tann, Eva Lisbet Catharina som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamotThulin, Lars Göran som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Lennart Stefan som är född 1966 och har titeln Suppleant, Marntell, Bengt Georg som är född 1954 och har titeln SuppleantMuth, Rikard Jan Thomas som är född 1957 och har titeln SuppleantWesterlund, Ann-Britt Solveig som är född 1930 och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Byggnadsföreningen Framtiden i Perstorp utan personlig ansvarighet så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Byggnadsföreningen Framtiden i Perstorp utan personlig ansvarighet på telefon 0435-30279.

Föreningen har till ändamål att, efter inköp av lämplig jord inom Perstorps köping, å jorden uppföra byggnad, avsedd att bereda samlings- och möteslokal ävensom bostadslägenheter för föreningens medlemmar samt, där så erfordras, plats för allmänna sammankomster, föreställningar och andra jämförliga ändamål.

Idag är Byggnadsföreningen Framtiden i Perstorp utan personlig ansvarighet av bolagstypen Ekonomisk förening.

Byggnadsföreningen Framtiden i Perstorp utan personlig ansvarighet är ett av många bolag som finns i Skåne län och Perstorp arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Byggnadsföreningen Framtiden i Perstorp utan personlig ansvarighet innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Byggnadsföreningen Framtiden i Perstorp utan personlig ansvarighet är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Byggnadsföreningen Framtiden i Perstorp utan personlig ansvarighet så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Thulin, Lars Göran Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Byggnadsföreningen Framtiden i Perstorp utan personlig ansvarighet har 737600-0290 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.