Bostadsrättsföreningen Oden

Skåne län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta bostäder för permanent boende utan tidsbegränsning. Medlems rätt i föreningen på grund av sådan upplåtelse kallas bostadsrätt. Medlem som innehar bostadsrätt kallas bostadsrättshavare.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bostadsrättsföreningen Oden vars bolagstyp är Bostadsrättsförening.

I Perstorp så är Bostadsrättsföreningen Oden ett av många bolag vars bolagstyp är Bostadsrättsförening och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Perstorp arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Perstorp och i Skåne län. Redan 1988-12-21 så skapades Bostadsrättsföreningen Oden och företaget är har ej F-skattsedel.

716406-3500 är organisationsnummret för företaget som finns i Perstorp.

Just nu är Bostadsrättsföreningen Oden och det finns många företag som är i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Oden så går det att nå dem via telefon på 0435-779936 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bostadsrättsföreningen Oden är Holmgren, Sven Anders Jörgen som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Susanne Elisabeth som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Lagerqvist, Ann Jessica som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Lantz, Göran Henrik Stefan som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Lidén, Eva Marie Birgitta som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Mats Jörgen Charles som är född 1966 och har titeln SuppleantPedersen, Tommy Viggo som är född 1950 och har titeln Suppleant, .