Riksbyggens Bostadsrättsförening Perstorpshus nr 5

Skåne län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus, mot ersättning, till föreningens medlemmar upplåta bostadsrättslägenheter för permanent boende om inte annat särskilt avtalats, och i förekommande fall lokaler, till nyttjande utan begränsning i tiden. Föreningen skall i sin verksamhet även i övrigt främja de kooperativa idéerna, i första hand inom bostadsförsörjningen.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Riksbyggens Bostadsrättsförening Perstorpshus nr 5 vars bolagstyp är Bostadsrättsförening.

I Perstorp så är Riksbyggens Bostadsrättsförening Perstorpshus nr 5 ett av många bolag vars bolagstyp är Bostadsrättsförening och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Perstorp arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Perstorp och i Skåne län. Redan 1980-11-05 så skapades Riksbyggens Bostadsrättsförening Perstorpshus nr 5 och företaget är har ej F-skattsedel.

716406-1595 är organisationsnummret för företaget som finns i Perstorp.

Just nu är Riksbyggens Bostadsrättsförening Perstorpshus nr 5 och det finns många företag som är i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Riksbyggens Bostadsrättsförening Perstorpshus nr 5 så går det att nå dem via telefon på 042-186600 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Riksbyggens Bostadsrättsförening Perstorpshus nr 5 är Bergfors, Anne-Kristin som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Grövnes, Christer som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Månsson, Birger Lennart som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Lisbeth Ann-Christin som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordkvist, Lene som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Jöns Tore Allan som är född 1944 och har titeln SuppleantJönsson, Tommy Michael som är född 1962 och har titeln Suppleant, Knutsson, Harriet Eva Marianne som är född 1961 och har titeln Suppleant, .