L.B Emballage

Skåne län

Information

711112-XXXX är organisationsnummer för företaget L.B Emballage. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som L.B Emballage är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Perstorp som är den kommunen som L.B Emballage finns i.

L.B Emballage har varit registrerat sedan 1992-11-03 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för L.B Emballage så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

L.B Emballage är och det finns flera bolag i Perstorp som också är .

Firmatecknare för L.B Emballage är följande:

Vill ni komma i kontakt med L.B Emballage så kan ni göra det på telefon genom 070-5448420 eller genom brev på följande adress:

Emballagetillverkning samt försäljning av trä och byggnads- material

Det finns olika personer som har en koppling med L.B Emballage och det är Blad, Bengt Åke Lennart som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma,