JT. Service Bygg & Trädgård

Skåne län

Information

JT. Service Bygg & Trädgård är en verksamhet som finns i Perstorp. I JT. Service Bygg & Trädgård finns det lite olika personer som är förknippade och det är Tulin, Nils Jonny Magnus som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med JT. Service Bygg & Trädgård så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå JT. Service Bygg & Trädgård på telefon 0435-30649.

Enklare bygg och trädgårdstjänster till företag och privatpersoner. Hjälpa mindre företag i produktionen via arbetstoppar och tillfälliga sjukdomar.

Idag är JT. Service Bygg & Trädgård av bolagstypen Enskild firma.

JT. Service Bygg & Trädgård är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Perstorp arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

JT. Service Bygg & Trädgård innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-07-31 och JT. Service Bygg & Trädgård är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-07-31.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för JT. Service Bygg & Trädgård så är det följande:

JT. Service Bygg & Trädgård har 700302-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.