Marcos Ventilation och Plåt

Skåne län

Information

680205-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Marcos Ventilation och Plåt. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Marcos Ventilation och Plåt är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Perstorp som är den kommunen som Marcos Ventilation och Plåt finns i.

Marcos Ventilation och Plåt har varit registrerat sedan 2005-07-06 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Marcos Ventilation och Plåt så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Marcos Ventilation och Plåt är och det finns flera verksamheter i Perstorp som också är .

Firmatecknare för Marcos Ventilation och Plåt är följande:

Vill ni komma i kontakt med Marcos Ventilation och Plåt så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Plåtslageri och ventilation.

Det finns olika personer som har en koppling med Marcos Ventilation och Plåt och det är Besu, Lavinel som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma,