RN-Teknik o service

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Perstorp och RN-Teknik o service är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och RN-Teknik o service är ett av dem. Statusen för RN-Teknik o service är att Bolaget är aktivt.

RN-Teknik o service är ett Enskild firma och skapades 2006-01-27. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Perstorp där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som RN-Teknik o service ska trivas.

RN-Teknik o service är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-02-15. I Perstorp så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Teknisk fastighetsservice såsom kontroll, funktionstestjustering, styr och reglering och värme. Underhåll, byte av förbrukningsdetaljer samt slitagedelar. Montage, ny och ombyggnad av ventiltion.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att RN-Teknik o service är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-03-02.

Idag är RN-Teknik o service och det finns flera verksamheter som är det idag i Perstorp.

Vill man komma i kontakt med RN-Teknik o service så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-5060636.

.

De som är på något sätt har med RN-Teknik o service är Nilsson, John Roger som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

RN-Teknik o service har 670421-XXXX som sitt organisationsnummer.