Firman Jörgen Larsson

Skåne län

Information

I Perstorp finns det ett Enskild firma som heter Firman Jörgen Larsson. Det finns flera verksamheter som liknar Firman Jörgen Larsson i Skåne län. Perstorp är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Firman Jörgen Larsson är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2003-11-06 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 2003-10-15 så har Firman Jörgen Larsson varit registrerat och sedan 2003-11-06 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Firman Jörgen Larsson och det finns fler verksamheter som är det i Perstorp.

Vill man komma i kontakt med Firman Jörgen Larsson så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Firman Jörgen Larsson så kan ni göra det på .

Försäljning av artiklar och bilder, textbearbetningar, översättningar och konsultering och guidning inom friluftsliv och fiske.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Larsson, Mats Jörgen Charles som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Firman Jörgen Larsson har 661001-XXXX som sitt organisationsnummer.