Nagelstudion Susanne

Skåne län

Information

Nagelstudion Susanne hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Perstorp som är den kommunen där Nagelstudion Susanne finns. I Perstorp så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. Nagelstudion Susanne tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Nagelstudion Susanne har haft sedan 2002-02-25. Nagelstudion Susanne har funnits sedan och 2002-02-25 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Nagelstudion Susanne så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0435-34828.

Perstorp arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Nagelstudion Susanne har idag 660919-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Nagelstudion Susanne

Nagelteknolog - nagelförlängning påbyggnad, manikyr, pedikyr, vaxning, förstärkning samt därmed förenlig verksamhet. Försäljning utav alla tillbehör såsom nagellack, akutlim, remover, handkräm, filar samt därmed förenliga tillbehör.

I Nagelstudion Susanne så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Tuvesson, Eva Susanne Rose-Marie som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .