Skogensljudteknik

Skåne län

Information

I Perstorp finns det ett Enskild firma som heter Skogensljudteknik. Det finns flera företag som liknar Skogensljudteknik i Skåne län. Perstorp är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Skogensljudteknik är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2007-10-25 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 2007-10-24 så har Skogensljudteknik varit registrerat och sedan 2007-12-06 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Skogensljudteknik och det finns fler företag som är det i Perstorp.

Vill man komma i kontakt med Skogensljudteknik så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Skogensljudteknik så kan ni göra det på .

Skall spela in musik live eller i studio miljö samt hyra ut sång anläggningar till olika band. Förlagsverksamhet inom ovanstående. Brodera textil, kläder och kepsar samt försäljning av färdigbroderade textilvaror.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Rova, Bengt Johnny som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Skogensljudteknik har 630510-XXXX som sitt organisationsnummer.